Arrearre Webb Arrearre Webb

ARRE! ARRE!

Arre! Arre! är här för att storma varje hjärta.

2014 släppte Malmöbandet Arre! Arre! EP:n ”Word on the street”, endast ett par månader efter bandets uppkomst. EP:n spelades in på egen hand under en dag och släpptes på kassett. Denna blev väl mottagen och bandet hypades bland annat av Bikini Kill- trummisen Tobi Vail på sociala medier.

Efter bejublade spelningar från Köpenhamn i söder till Luleå norr med bland annat Chain and the gang och Mattias Alkberg/Södra Sverige valde bandet att fokusera på att skapa nya låtar och studiotid. Resultatet blev debutalbumet ”A.T.T.A.C.K” som släpptes på Rundgång Rekords i november 2015. Ambitionen är musik som berör och som peppar till revolt och det har tydliga kopplingar till 90-talets riot grrrl-scen. Albumet gav bandet en nominering till P3 Guld i kategorin "Årets rock/metal". Bandet nominerades även till Gaffa priset i kategorin "Årets nykomling" och till Manifestgalan i kategorin "Årets punk". Skivan har spelats flitigt i P3 och hyllats av bland annat Musikguidens Håkan Persson och Germund Stehag.

- Det är 90-tal, det är tydliga riot grrrl-vibbar och det är för jävla faaan-tastiskt! Frustration inpaketerat på bästa sätt. Och din vän i den här märkliga värld, där ett steg fram gärna följs av två steg bak.

Daniel Horn/Gaffa

Arre!Arre! från Malmö har på bara drygt ett år växt ut till ett av Malmös mest sevärda liveband, inte bara enligt undertecknad utan det finns en klar buzz kring bandet och var de än spelar dyker det upp massor med publik

Ola Elleström/Hymn

Arre! Arre!

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.