Augustine Augustine

AUGUSTINE

Fre 10 Jan SÖDRA BAR STOCKHOLM
Lör 18 Jan Pustervik Göteborg

Augustine

En av årets mest omtalade indieröster – Augustine – ger sin första egna Stockholms-konsert på Södra Bar i början av nästa år. Detta med vårens hyllade debut-EP "Wishful Thinking" och nyss släppta singeln "Guts" i ryggen.

Sedan debuten i februari 2019 har låtskrivaren, producenten och multiinstrumentalisten Augustine tagit indiepop-världen med storm genom sin vackra falsett, tidlösa ljudlandskap och tänkvärda texter. De första singlarna ”Luzon” och ”A Scent of Lily” gick direkt upp på Hype Machines förstaplats och bara ett par månader senare bokades Augustine till Stay Out West där han i augusti bjöd på en knökfull spelning på Oceanen. Med debut-EPn ”Wishful Thinking” blev han en av P3s mest spelade, utsågs till Framtidens Artist i augusti, hyllades av Billboard m.fl. och samlade på sig över 3 miljoner streams globalt.

För bara några veckor sedan släpptes den hyllade nya singeln "Guts" – och nu kan vi meddela att Augustine är klar för sin första egna headlinespelning i Stockholm, detta på Södra Bar på Södra Teatern.