Vargasluger Vargasluger

VARGAS & LAGOLA

Fre 30 Okt BERNS STOCKHOLM

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Vargas & Lagolas konsert på Berns den 5 juni, utan konserten kommer att flyttas fram till 30 okt. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Alla biljettköpare kommer kontaktas via mail inom kort. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor. _

Sida vid sida med att släppa ny musik hann Vincent Pontare och Salem Al Fakir under 2019 även med att skapa sig ett namn på scenerna genom sina energiska och färgstarka livekonserter. Deras första uppträdande någonsin var på Grammis-galan i februari och sedan dess har de hunnit med att spela på Åre Sessions, Way Out West samt som förband till Swedish House Mafia på Tele2 Arena undre deras återföreningskonserter i maj. I december stod duon återigen på scenen när de uppträdde på hyllningskonserten för Avicii på Friends Arena.

I början av året släpptes nya singeln ”Somebody That Understands Me” och den 31 januari landar debutalbumet ”The Butterfly Effect”. Med det i ryggen ger man den 3 april sin första helt egna konsert, på Berns i Stockholm. Biljetterna släpps nu på onsdag 15 januari.

Vargas & Lagola är två av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare och producenter, med 8 miljarder streams tillskrivna deras musik. De har skrivit musik åt artister som Avicii, Katy Perry, Madonna, Swedish House Mafia, Axwell Ʌ Ingrosso, Seinabo Sey och många fler. År 2017 släppte de som Vargas & Lagola debutsingeln ”Rolling Stone” och har sedan dess hunnit släppa flertalet singlar, bland annat 2018’s stora hitsingel ”Roads”. Låten var den mest spelade låten på radio av ett svenskt band och har sedan den släpptes legat på radiotopplistan i över 60 veckor. Låten har också streamats över 60 miljoner gånger på digitala tjänster.