14 E41568 312 B 426 E 8 B33 EBB583 DFAEB7 14 E41568 312 B 426 E 8 B33 EBB583 DFAEB7

MWUANA

Fre 18 Dec FÅLLAN STOCKHOLM
Lör 5 Dec Moriska Paviljongen Malmö

Mwuana

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Mwuanas konserter på Fållan & Moriskan i vår, utan konserterna kommer att flyttas fram. Nya datum kommer meddelas inom kort. Säkerheten för fans, artister och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Alla biljettköpare kommer kontaktas via mail med mer information inom kort.

_

Mwuana står inför ett spännande år. Det kommer mycket ny musik från honom under 2020 och de två första singlarna har redan släppts. Efter 2017 års debutalbum Triller är förväntningarna på topp. Skivan hörde till det årets mest hyllade, vann priset för Årets Hiphop på P3 Guld och nominerades till inte mindre än tre Grammis.

Snacket om Mwuana tog fart efter en omtalad EP-trilogi samt mixtapet MW-GO!, även om det var Triller som fick allting att lyfta. Albumet var kaxigt, samtida, relevant, begåvat, uppriktigt, hårt, mjukt, varierat men samtidigt tätt sammanhållet. "Ett mästerverk från en artist som är ute på en väldigt unik resa”, skrev Sonic. "Han kan få en att sympatisera med rader av småsinthet och sätter ord och känsla på kärlek, svek och åtrå bättre än kanske någon annan”, skrev Kingsize. I dag råder det ingen tvekan om att stockholmssonen som egentligen heter Robin Nyström hör till landets ledande hiphopartister – alltsammans förstärkt av att fjolårssinglar som Craftmanship, Me So Nice och Fast Display (missa inte videon!) gick och blev hits av rang.