Slowgoldluger Slowgoldluger

SLOWGOLD

Lör 17 Apr NALEN STOCKHOLM
Lör 20 Mars Jönköping Sofiehof

Slowgold

Fre 26 Mars Skylten Linköping

Slowgold

Lör 27 Mars Pumphuset Borås

Slowgold

Tors 1 Apr KB Malmö

Slowgold

Lör 3 Apr Pustervik Göteborg

Slowgold

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte längre möjligt att genomföra konserten med Slowgold den 28 mars, utan konserten kommer flyttas till 16 sep. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Håll kvar i din biljett, den gäller för det nya datumet också.

Slowgolds känsloladdade hybrid av tidlös och drömsk rock, Neil Young-mangel och nervig postpunk är helt egen i sitt slag, förstärkt av att Amanda Werne inte bara förfogar över osedvanligt förhäxande röstresurser utan också är en exceptionell gitarrist. Den 21 februari släpps sjätte albumet Aska och det följs av en omfattande turné som har sin start på Storsjöteatern i Östersund 28 februari och rundas av på hemmaplan i Göteborg med en spelning på Pustervik 25 april.

Undan för undan vinner Slowgold nya fans. Publiken har på egen hand letat sig fram till bandets musik, i takt med att ryktet om deras kvaliteter och spridits från mun till mun. 2018 års album Mörkare vann en Grammis och på Aska tänjer de, med hjälp av producenten Mattias Glavå, på gränserna för sin musik och stakar ut en ny riktning framåt.