Lorentz Webb Lorentz Webb

LORENTZ

Ingen annan svensk artist har varit lika definierande för sin generation som Lorentz. Med ikoniska texter, unik leverans och ljudbilder som berör och pulserar om vartannat har Lorentz tagit Musiksverige med storm. Ingen annan hade gjort det han gjorde innan, och ingen annan har gjort det sedan dess. Det är därför inte konstigt att han presenterade sitt senaste verk utan förvarning – den hyllade uppföljaren ”Lycka till”.


Bara en artist som Lorentz kan hålla ett nytt album hemligt och släppa det utan att säga något innan. Det var precis det han gjorde med enastående ”Lycka till” – en av förra årets bästa musiköverraskningar. Albumet är både en unik skildring av en av Sveriges största artister och ett av årets mest betydelsefulla släpp på flera plan. Med en perfekt mix av hårt, mjukt, hits och experimenterande har Lorentz utmanat bilden av sitt eget skapande och gjort något alldeles unikt.

Lorentz släpper album med samma självförtroende som sina amerikanska kollegor eftersom han är det närmaste en Drake eller Future vi kommer i Sverige.”

Per Magnusson, Aftonbladet

”Uppföljaren till succén för tre år sen är stabil, välproducerad och stundvis djup som fan.”

Simon Lundberg, GAFFA

Pressbilder

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.