Viviviv Viviviv

VIVII

Med solig eufori och sfäriska ljudbilder har trion ViVii klivit in som ett av landets mest spännande nya poptillskott. Efter framträdanden på bl.a Way Out West tillsammans med Jonathan Johansson och stora framgångar med låtar som ”Savant” och ”Siv (You & I)” är det nu dags för ViVii att återigen dela med sig av ny musik – både inspelat och live. I vår ger trion ett gäng spelningar och det står även klart att ett självbetitlat debutalbum ser dagens ljus den 15 mars.

Trion ViVii består av det gifta paret Caroline och Emil Jonsson samt producenten Anders Eckeborn. Med sina esoteriska och varma röster sjunger Emil och Caroline kärlekshistorier mot en fond av luftiga gitarrer och popmusikens mest glittriga och soldränkta hav.

“And Tragic” är första singeln efter framgångarna med “Suckerpunch” som ViVii släppte i oktober. Singeln kammade hem förstaplatsen på Hype machine och har hyllats av skådespelaren Chloë Grace Moretz och fått radiotid på 6Music på BBC av Elbows frontman Guy Garvey och i hyllningskören märks även Earmlik, Indie Shuffle, CLASH och Record of the Day. ViVii debuterade förra året med EP:n “Savant” som innehåller singlarna “Siv (You and I)” och titelspåret “Savant” och totalt har deras låtar redan över 4 miljoner streams på Spotify.

Liveframträdanden är något som ViVii hittills varit väldigt sparsamma med, och det är därför med stor pepp vi kan berätta att trion kommer göra ett antal spelningar både på hemmaplan och även i Europa och USA.


VIVII

Pressbild

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.