Image001bj Image001bj

BRODER JOHN

Lör 1 Okt Ungdomens Hus Karlstad

Broder John

Lör 22 Okt Stadsgårdsterminalen Stockholm

Raghd, Broder John, Boko Yout

Umeå-bördiga Broder John blev snabbt efter 2016 års solodebut ”Cool” en av scenens mest intressanta röster och hyllningarna lät inte vänta på sig. På ett avväpnande sätt behandlades tonåren med en träffande precision över unika ljudlandskap. Fem år har passerat sedan dess och under tiden har han både skrotat en uppföljare, men också slutfört en, det kritikerhyllade albumet ”DRIFT” som släpptes i maj.

Albumsläppet av ”DRIFT” följdes upp av en inspelning på den internationella plattformen COLORSXSTUDIOS som har över fem miljoner prenumeranter på Youtube och över en miljon på Instagram. Kommentarerna under videoklippet är överrösta med kärlek från människor från hela världens hörn.

Broder John har varit enormt längtad och efter en sommar fylld med restriktionsvänliga gig är han nu redo att tillsammans med sitt band åka runt i landet och visa vem han är på scen!

De tolv spåren bjuder på ett brett spektrum av sound och känslor. Inte en enda gång tappar Broder John lyssnaren. Musiken är spännande och engagerande från första till sista sekunden.

Tuva Lejonklou, Borås tidning

Musiken framkallar många känslor – de insiktsfulla låttexterna går lätt att relatera till och skapar en reflektion hos lyssnaren. Det är en ynnest att få lyssna på musik som kan ge ifrån sig så mycket energi som Drift gör.

Tilda Norrlin, Gaffa

Broder John blandar friskt boom bap med harmoniska, flytande produktioner och verkar här ha inspirerats av såväl jazz som punk. Det låter inte som någon annan hiphop just nu och det är skönt.

Anna Rosenström, GP

MUSIK

PRESSBILDER

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.