Amason Press2020 3 Amason Press2020 3

AMASON

Lör 14 Aug STORA LUNDBY GÅRD STALLARHOLMEN
Imorgon Frihamnspiren Göteborg

Amason

Tors 8 Juni Loaded Oslo

Amason

Fre 9 Juni Rosendal Garden Party Stockholm

Amason

Lör 22 Juli Varberg Strömma Farmlodge

Amason

Lör 29 Juli Grå Gåsen Burgsvik

Amason + Moonica Mac

Tors 3 Aug Bjerreds Station Bjärred

Amason

Lör 5 Aug Lilla Björkö Mariestad

Amason

Lör 26 Aug Vangenfestivalen Haugesund

Amason

Konsert med Amason ackompanjerad av Sörmländsk matkonst från Tre Kockar i Sörmland och aktiviteter i anslutning. Kom och upplev det finaste som hänt Sverige sen fem veckors semester 1978. Vi vill gärna att ni upplever Stallarholmen, reser kollektivt och drömmer stort. Låt det lokala bli det globala.

Fantastisk sörmländsk mat av fantastiska sörmländska kockar finns till försäljning. Lättdryck finns också att köpa. Övrig dryck ni vill förtära kan ni ta med själva.

Dörrar no 1: 12.00. Häng på Sörmlands finaste gård och sittande konsert med Amason. Inklusive live-quiz.

Dörrar no 2: 1730. Häng på Sörmlands finaste gård och sittande konsert med Amason. Inklusive live-quiz.

Konserten hålls inne i en lada med sittande publik. Det finns olika biljetter att köpa beroende på om man är 2, 3 eller 4 i sällskapet. På grund av restriktionerna runt Covid har vi möblerat på ett sätt där avstånden ska hållas mellan sällskapen men ändå ge plats för 300 personer per föreställning, därav de lite strikta storlekarna på sällskap. Så grabba tag i din bästa kompis eller partner eller fler och kom på utsökt musikalisk underhållning!

Innan konserten är det häng utomhus med mat och quiz och lite vintage-försäljning. Så kom i tid.

Det finns inga parkeringsplatser vid Stora Lundby Gård. Så åk cykel eller ta vår eminenta buss vi hyrt in för att gratis transportera er från Stallarholmen till gården. Bussen avgår från Gula Industrihuset. Parkera där det finns plats i närheten. Det är en stor buss som avgår men den är inte outtömlig. Var gärna därför där i tid så vi får med alla. När sista bussen lämnat har sista bussen lämnat så att säga. Den kör er såklart tillbaka också, men samma sak gäller där, åk med när det finns plats.. Shuttlebussen mellan busstationen i Stallarholmen och Stora Lundby gård avgår: 11.45 12.10 12.30

och för kvällskonserten avgår den: 17.15 17.40 18.00

Och den kör er självklart tillbaka till Stallarholmen efter respektive konsert!

Pris 850kr + serviceavgift. Åldersgräns 13 år.

Ett begränsat antal biljetter finns även på Kerstis Vintagebod i Stallarholmen till reducerat pris.

Om ni vill bo över natten i området finns bl a Östa Gård, Låsta Bed & Breakfast och Djurgårdsporten Mariefred. Bra info om allt fint i Stallarholmen finns på https://www.stallarholmen.info/natverket/.