Billie Ellish Billie Ellish

Fler biljetter till Billie Eilish släppta!

Trycket på biljetterna till Billie Eilishs konsert på Fryshuset 15 februari har varit högt. Nu har ytterligare ett antal släppts upp till försäljning! Tipsa alla kompisar som blev utan.

Berättelsen om hur hennes framgångssaga gick till är nästan löjeväckande samtida. 2016 la då 15-åriga Eilish upp låten Ocean Eyes, skriven med brodern FINNEAS, på SoundCloud. En försiktigt, vacker poplåt där sångerskan luftigt besjunger ett par sällsynt brunnsdjupa ögon. Den framsynte tastemakern Zane Lowe på Beat 1 hyllade låten och den virala succén var ett faktum. Idag har Billie Eilish över 750 miljoner lyssningar på strömmingstjänster. Allt detta utan att någonsin le på bild.

Nu när Billie Eilish återigen besöker Sverige är det med de tre nya singlarna lovely, you should see me in a crown och bitches broken hearts i bagaget. Musiken är fortsatt spröd, mörk och djupt engagerande och Eilish röst är oerhört vacker. Men attityden och de vassa, tidvis skrämmande texterna visar med önskvärd tydlighet att ålder är det enda hon har gemensamt med andra tonårsstjärnor. 15 februari spelar hon på Fryshuset och det kan mycket väl vara sista chansen att se henne på en mindre scen.