Kojofunds Kojofunds

Kojo Funds till Sverige!

I helgen avslutar denna brittiska superhypen Kojo Funds Gather Festival i Stockholm. Alla som missar får en ny chans redan i december när The Afro-Swing King återvänder, då för spelningar i Göteborg och Malmö. Biljetterna är släppta!

Med sitt banbrytande sound är Kojo Funds en av den brittiska musikscenens just nu största hyper. Östra London har fostrat många stjärnor – däribland Dizzee Rascal, Kano, Lethal B och Wiley – och Kojo Funds är nu den senaste att ansluta till denna samling tunga namn. Korad till The Afro-Swing King av allehanda supermedier har den 23-åriga talangen toppat listor och nått miljontals lyssnare världen över – ett kvitto på att hans alldeles egna sätt att lekfullt röra sig mellan genrer som grime, dancehall och R&B är en välkommet uttryck i tidens musiklandskap. Med låtar som ”Fine Wine”, Abra Cadabra-samarbetet ”Dun Talkin” och ”Warning” har Kojo Funds på kort tid gått från att bli en lokal hype till en internationell angelägenhet – med all rätt.

I helgen avslutar Kojo Funds Gather Festival i Stockholm och vi kan nu berätta att han återvänder till Sverige i slutet av året – då för en spelning i Göteborg 4 december och på Babel i Malmö 7 december.