Janice Janice

Janice avslutar Fallin Up Tour med akustisk spelning på Fasching!

Janice avslutar Fallin Up Tour med en avskalad och akustisk spelning på anrika Fasching i Stockholm!

Det har inte ens gått ett år sedan debutalbumet Fallin’ Up släpptes – ändå känns det som att det avtryck som Janice gjort på den svenska musikscenen motsvarar en karriär som pågått betydligt längre än så. Med det hyllade albumet i ryggen har den unga talangen från Stockholm turnerat över hela landet under det gångna året – på några av landets mest klassiska spelställen och ansedda festivaler. Sida vid sida med detta har hon nominerats till en Grammis för Årets nykomling, gjort ett bejublat framträdande på P3 Guld-galan och imponerat på artistkollegor.

Även om skivan hyllats både på hemmaplan och internationellt är det ändå live som Janice verkligen befäst sin position som en av landet mest intressanta artister. Med sin mångbottnade och varma röst leder hon oss genom drömmar, sorger och rädslor – både genom storslagna stråkarrangemang och viskande försiktig dagbokspoesi.

Efter att ha turnérat med debutalbumet nästan ett år är det nu dags för Janice att sätta punkt för Fallin’ Up Tour, och detta görs med en helt unik inramning på anrika Fasching på hemmaplan i Stockholm. Med en helt akustisk sättning kommer Janice framföra låtar från albumet – avskalat, intimt och med mesta möjliga närhet till publiken. Nästa år är det dags för nya släpp och nya erövringar, men innan dess – ett storslaget farväl och en hyllning till ett fantastiskt år som debutant. Missa inte Janice på Fasching i Stockholm den 6 december!

Janice Adrianpehrson 2 Janice Adrianpehrson 2