Florence And The Machine Florence And The Machine

Konserten med Florence + The Machine flyttas till Ericsson Globe!

Konserten med Florence + The Machine i Stockholm den 11 mars sålde slut på nolltid och vi kan nu dela med oss av den väldigt goda nyheten att konserten nu flyttas från Hovet till Ericsson Globe. I och med det kan vi släppa upp fler biljetter och därmed också ge fler personer möjlighet att ta del av denna fantastiska artist. Biljetterna släpps i morgon kl 10.00 via Luger.se/AXS.com.

Florence + The Machine är en av de mest inflytelserika artisterna av vår tid, och kommer nu till Stockholm för sin största spelning på svensk mark hittills. I somras släppte Florence + The Machine det nya albumet High As Hope, innehållandes de tidigare släppta singlarna 'Hunger' och 'Big God'. Florence + The Machines senaste spelning i Sverige var deras totalhyllade headline-spelning på Way Out West i Göteborg. ”Oj, vad Way Out West behövde det här. En total urladdning med refränger, allsång och eufori” skrev GP, och Metro skrev att ”kort sagt, har ni inte sett Florence & the Machine live behöver ni anteckna det på er bucket list.”

High As Hope är lika intim som storslagen, och för Florence både till nya breddgrader och tillbaka till rötterna. Det nya albumet innehåller samarbeten med bland andra Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr., Kelsey Lu och Jamie xx, och är som Florence Welch själv beskriver det “ a pure expression of who I am now, as an artist, and an honest one.”

Den brittiska artisten Florence + The Machine har förfört såväl fans som kritiker med hennes tidigare släpp, Lungs (2009), Ceremonials (2011) och How Big, How Blue, How Beautiful (2015), vilka har innehållit hits som ‘You’ve Got The Love’, ‘Dog Days Are Over’, ‘Shake It Out’ and ‘Spectrum (Say My Name)’ och många fler. Missa inte när Florence + The Machine återvänder till Sverige för att bjuda på gamla hits och nya låtar från High As Hope.

Support till spelningen är den skotska trion Young Fathers, som släppte det hyllade albumet Cocoa Sugar tidigare i år.