Lollapalooza2 Lollapalooza2

Lollapalooza Stockholm – artister klara!

Foo Fighters, Travis Scott, Lana Del Rey, Laleh och 25 ytterligare namn klara för Lollapalooza Stockholm!

När en av världens största festivaler gör efterlängtat nedslag på svensk mark 28-29 juni är det tillsammans med några av världens och landets absolut tyngsta och mest betydelsefulla artister. Lollapalooza kan stolt presentera stadion-giganterna Foo Fighters som gör sin första Stockholmsspelning på över 8 år. Magnetiska Travis Scott - världens just nu största och mest inflytelserika hiphopstjärna. Lana Del Rey - inte som en käftsmäll, utan snarare som en varm ökenbris kommer hon att svepa in över Gärdet i juni. Laleh – en av Sveriges absolut största och viktigaste röster i modern tid gör oss sällskap. Superheta Billie Eilish, albumaktuella The 1975, DJ-giganten Eric Prydz, energin från svenska superstjärnorna i Hov1, brittiska giganterna Bring Me The Horizon, världens just nu hetaste nya band Greta Van Fleet, Brockhampton, The Hellacopters, The Hives och många många fler. Totalt ger vi er idag 29 artister, och fler tillkommer. Tyngd och bredd. Spets och variation. Välkommen till Lollapalooza Stockholm!

Image001 Image001

Psst…
Förra veckan släpptes ett begränsat antal biljetter till försäljning till de som signat upp på Lollapaloozas nyhetsbrev. Biljetterna var så kallade Blind Bird-biljetter och Lolla-fans från hela världen hängde på låset och biljetterna sålde slut samma stund som de släpptes.
Så nu sätter vi klockan på ringning inför ordinarie biljettsläpp i morgon bitti.

Glöm inte att musik känner ingen ålder och på Lollapalooza Stockholm kan du ta med dig barnen och se dina favoritband för att sen dra er tillbaka till Kidzapalooza – vårt familjeområde fullt med underhållning och aktiviteter som uppmanar till lekfullhet och kreativitet. Programmet för Kidzapalooza släpps till våren.


Håll dig uppdaterad
Mer info kommer presenteras löpande. Håll dig uppdaterad och registrera dig för Lollapalooza Stockholms nyhetsbrev på hemsidan, följ oss på Instagram och Facebook (@lollapaloozase) och gå med i det officiella Facebook-eventet här: https://www.facebook.com/events/247721729120356/

För fullständig artist-lineup och mer info om biljetter, Kidzapalooza och mycket mer: www.lollastockholm.com

@lollapaloozase
#lollastockholm


Lollapalooza Stockholm 2019

28-29 juni – Gärdet, Stockholm

Lollapalooza Stockholm produceras av Perry Farrell, WME, C3 Presents och Live Nation Sverige tillsammans med dotterbolaget Luger.

Om Lollapalooza
Lollapalooza startades av Perry Farrell 1991 som en turnerande festival och den är än idag, 27 år senare, en innovatör på festivalmarknaden. Lollapalooza var redan från starten banbrytande, inte minst när det kom till bredden av artister från olika genrers. Lollapalooza var också den första amerikanska festivalen att expandera till flera festivaldagar, den första med fler än en scen, den första att blanda in konst och aktivism på schemat, den första att aktivt sänka sina koldioxidutsläpp, den första att sätta elektroniska akter på största scenen, den första att skapa ett festivalprogram för hela familjen, den första att hitta sitt hem mitt i storstaden och den första festivalen att expandera globalt.

Lollapalooza har vuxit till en årlig festival av världsklass i Chicago, USA, tillsammans med länder som Chile, Brasilien, Argentina, Tyskland, Frankrike och från nästa år alltså även Sverige. Lollapalooza är en av de absolut största musikfestival-destinationerna i världen. Som en del i festivalens 25-årsjubileum 2016 utökades Lollapalooza Chicago till fyra dagar med över 180 artister på 8 scener som besöktes av 100.000 besökare dagligen.