Hurulaluger Se Hurulaluger Se

Hurula släpper album och gör tre stopp i Sverige nästa vår!

Hurula gör tre stopp i Sverige nästa vår - nya albumet "Klass" släpps 22 februari! Dessutom finns singeln "Självmedicinering" med bonuslåten "Inte min son" ute nu!

22 mars - Berns, Stockholm
4 april - Trädgår'n, Göteborg
5 april - Mejeriet, Lund

Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet "Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för" som följdes upp av EP:n "Betongbarn". År 2016 kom det senaste albumet "Vapen till dom hopplösa" och i vintras släpptes EP:n "Oss är allt". Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien.

I höst debuterade Hurula med konstboken "Första kretsen" och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik.

Nu är det dags för Hurula att släppa första singeln "Självmedicinering" inkl. bonuslåten "Inte min son" från kommande albumet "Klass" som har release den 22 februari 2019. I vår åker han ut på klubbturné med start i Stockholm.

"Klass" är Hurulas mest personliga album hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik. Albumet är producerat av Per Hägglund (Thåström, Imperiet, m.fl.), inspelat av Johan Gustafsson i Ingrid-studion i Stockholm och mixat av Michael Ilbert i Hansastudion i Berlin.

"Självmedicinering" och "Inte min son" släpps idag den 14 december via Razzia / Sony Music.