Leonleon Leonleon

Léon till Sverige!

I samband med att LÉON släpper sitt debutalbum gör hon en efterlängtad spelning på hemmaplan i Stockholm. Den 30 mars intar en av våra just nu mest lovande internationella anglägenheter Kägelbanan i Stockholm! Biljettsläpp fredag 1 februari kl 10.00.

Att Stockholms-bördiga Léon skulle syssla med musik har alltid varit självklart. Som uppväxt i en musikerfamilj har musiken och skapandet alltid satts i första rummet, något som också märks i varje aspekt av hennes artisteri. Debutsingeln ”Tired of Talking” släpptes 2015 och har sedan dess streamat otroliga 200 miljoner gånger på samtliga plattformar. Under de senaste åren har LÉON hunnit släppa tre EP:s, gjort två egna USA-turnéer, spelat på festivaler som Bonnaroo, Lollapalooza och Coachella, synts i medier som Vogue, W, Fader Magazine och mycket mer.

Trots att LÉON har sitt ursprung i Sverige har hon varit sparsam med framträdanden på hemmaplan och därför är det med stor pepp vi välkomnar en av landets mest lovande internationella framgångar till Stockholm om bara några veckor. Med singeln ”Falling” som en fingervisning om vad som komma skall, är vårens debutalbum mer än efterlängtat.