Mg 0700 Mg 0700

Jobba hos oss!

Lugerfamiljen växer och vi söker nu tre nya personer att ansluta till vårt team. Läs mer om tjänsterna nedanför och skicka in din ansökan till jobb@luger.se innan den 15 februari.

Luger är en av Sveriges största arrangörer av konserter, festivaler och turnéer. Vi producerar allt ifrån små klubbspelningar med okända (men svingrymma) artister, riksomfattande turnéer med det bästa och främsta från svensk musik och stora arenakonserter med några av de största internationella artisterna.

Hela Lugers verksamhet och DNA bygger på att jobba med musik, artister och band som vi själva älskar – oavsett storlek eller genre. Vi representerar några av landets främsta namn – allt från Thåström till Seinabo Sey till Timbuktu till Lykke Li – och står bakom festivaler som Way Out West och Åre Sessions. Tillsammans med Live Nation står vi även bakom Lollapalooza. Vi arrangerar konserter med allt ifrån Khruangbin och IAMDDB till Eminem, Florence + The Machine och Bon Iver. Oavsett om du jobbar som agent, produktionsansvarig, pressansvarig eller säljare, så är du del av en familj som drivs av ett genuint och brinnande musikintresse.

Nu söker vi tre personer att utöka familjen med. Gemensamt för dessa tre tjänster är att vi söker musikälskande personer som tycker att gå på konsert och festivaler är mer ett intresse än ett jobb. Våra arbetsdagar är fulla av snabba vändningar, kreativitet och högt tempo. Därför är du som person noggrann, snabb, lösningsorienterad, stresstålig, har inget emot långa dagar och behåller lugnet även när arbetstempot är högt. Du kommer att ha mycket kontakt med Lugers övriga avdelningar samt ibland samarbetspartners som skivbolag, artist-management och även våra artister.

Vi på Luger jobbar aktivt med både jämställdhet och jämlikhet, därför ser vi gärna sökande från olika bakgrunder.

Produktionskoordinator (agenturen):

Du kommer att arbeta med förberedelse, budgetering och genomförande av våra svenska artisters turnéer. Det kan till exempel handla om rese- och hotellbokningar, kommunikation med turnésällskap, sammanställande av information, faktura- och budgethantering. Vi ser därför att du är serviceinriktad, ordningsam, lösningsorienterad, trivs med att skapa relationer och vill arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott och nära samarbete. Du har koll på helheten och samtidigt öga på detaljer. Du har också goda kunskaper i excel, engelska och är duktig på logistik.

Produktionsmanager (agenturen):

Du kommer att arbeta med förberedelse, budgetering och genomförande av våra svenska artisters turnéer. Du kommer vara delaktig i att ta fram tekniska och logistiska lösningar för våra produktioner och i det arbetet jobba nära artister, managements samt respektive agent. Du kommer även att arbeta med att förbättra och effektivisera det allmänna arbetet kring produktion för våra svenska artister. Du har kunskaper om teknik och logistik. Vi tror att du har erfarenhet från turnerande, teknisk produktion och projektledning. Du kan också Excel, är van att jobba i databaser och har goda kunskaper i engelska.

Koordinator, Internationella artister (promotorverksamheten):

Du kommer att arbeta med kontrakt, planering, budgetering och genomförande inom vår konsertverksamhet med internationella artister. Du kommer jobba nära våra promoters och hjälpa dem med administrativa och kommunikativa uppgifter. Du är ordningsam, effektiv, stresstålig, kan jobba på obekväma tider och har goda kunskaper i excel, mycket goda kunskaper i engelska och är bra på att ta och hålla ett helhetsgrepp om ett projekt.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med sex månaders provanställning initialt. Du kommer jobba från vårt kontor i Stockholm. Sista ansökningsdag är 15 februari. Skicka din ansökan till jobb@luger.se. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.