Miriambryant Press Miriambryant Press

Miriam Bryant ger 20 konserter på Strandvägen 1 i april

Tjugo konserter på en månad. I april intar Miriam Bryant Stockholms-restaurangen Strandvägen 1 och bjuder på konserter tisdag till lördag under hela april. Med ny musik i ryggen och massa spännande gäster vid sin sida kommer det bli en fullmatad månad, med möjligheten att bevittna en av landets största artister i en intim och avslappnad inramning – tjugo gånger om.

"jag har alltid varit dålig på rutiner i vardagen, man flänger runt en hel del i livet. att spela på strandvägen tisdag-lördag hela april, dvs 20 gig (!!!) på ett och samma ställe, låter väl därför som en dröm! skönt att vara på samma plats. att ha ett kontor eller ett laboratorium att gå till med fria händer att göra vad jag vill, med vem jag vill!! nä va läskigt, det kommer aldrig gå????? fast fan vad kul!!!! något jag aldrig gjort förut... det blir en utmaning, jag hatar utmaningar!!! nej men kom igen det blir kul!! kom och se mig med supergrymma gäster och mitt älsklingsband hela månaden"

Miriam Bryant

Alla tror på Miriam Bryant. Det är svårt att inte göra det. Med sin befriande frispråkighet och sin okonstlade stjärnglans så har Göteborgs stolthet med bestämdhet parkerat bland de starkast lysande stjärnorna på den svenska pophimlen. Under våren släpper Miriam Bryant ny musik och i samband med detta kastar hon sig in i det smått vansinniga och fullkomligt fantastiska projektet att under april månad ge 20 konserter på restaurangen Strandvägen 1. Med spännande gästartister varje vecka ser vi fram emot tjugo helt unika kvällar, med en av landets största artister i en intim och avslappnad inramning.

År 2012 släppte Miriam Bryant sin första singel Finder’s Keepers och blev då genast ett namn på allas läppar. Med tolkningarna från TV4:s Så Mycket Bättre, där Miriam medverkade år 2015, dominerade hon Spotifys topplista. Hon hade tre låtar topp 10, fyra låtar topp 15 och sex låtar topp 100 – något som få andra svenska artister lyckats med. År 2016 dominerade hon åter listorna (bland annat genom att inta plats ett, två och tre på Svensktoppen, något som hon var den första artist någonsin att göra), vilket även spillde över i 2017 och släppet av den hyllade EP:n Bye Bye Blue. I början av 2017 kröntes Black Car till Årets låt på P3 Guld-galan, nominerades till Årets låt på Grammisgalan och förra året nominerades även Rocket till Årets låt på Grammisgalan. Förutom detta har Miriam även haft den stora äran att vara sommarvärd i P1 och hyllades unisont för sin insats. Under 2018 har vi även hört henne i Markus Krunegård-samarbetet O A O A E vi förlorade och NEIKED-samarbetet How Did I Find You. Under 2019 släpper Miriam Bryant ny musik och förutom musikmånaden på Strandvägen 1 ger hon även en omfattande sommarturné.

Miriambryant Press Miriambryant Press