3Zox2Kge 3Zox2Kge

10 nya namn till Stay Out West!

När musiken tystnat i Slottsskogen fortsätter festen på flera håll runt om i centrala Göteborg. Den accelererar och kör på med konserter långt in på nätterna under den flagg vi valt att kalla Stay Out West. En chans att se riktigt tunga pjäser i en intimare miljö samtidigt som stämningen höjs märkbart för varje minut som passerar. Har du inte upplevt Stay Out West har du inte riktigt upplevt Way Out West.

I dag ger vi er spets och bredd till årets program. Låt festivalkvällarna vara för evigt – bli ett med Stay Out West.

Loyle Carner [UK], dunderhajpad, medveten och ekvilibristisk bekännelserap som redan hittas på stora scener på hemmaplan. Singelaktuella Miriam Bryant [SE] – Göteborgs stolthet. Fyllde Slottsskogen med ett massivt publikhav förra året, i år blir det svettigare och ösigare med en mer intim klubbspelning. Påträngande och emointensiv gitarrpop med Soccer Mommy [US]. Tröstande, storslagen och fullkomligt briljant poprock med institutionen Deportees [SE]. Seouls främsta indieexport HYUKOH [KR].

Även: The Japanese House [UK], KOKOROKO [UK], Laurel Halo [US], Durand Jones & The Indications [US], Men I Trust [CAN] och IDER [UK].

Way Out West äger rum i vackra Slottsskogen och runtom centrala delar av Göteborg 8-10 augusti.