Rbmf Festivalschema 1080X1350Px 1 Rbmf Festivalschema 1080X1350Px 1

Red Bull Music Festival intar Stockholm – här är hela programmet!

Red Bull Music Festival Stockholm presenterar en skara av artister och klubbkvällar som visar på bredden och det mångfacetterade utbud som Stockholm idag erbjuder - från legendariska musiker till hyllade dj’s. Festivalens kärna är att inspirera till att upptäcka ny musik och nya sammanhang, vare sig det är jazzexkursioner, hip hop-karaoke eller techno som improviseras fram. Till den här festivalen köper besökaren inget traditionellt festivalpass då varje event är en egen upplevelse i sig och fem av tio har fri entré. Biljetter till övriga är släppta i detta nu!

Studio Barnhus är klubbkollektivet som firar 10 år med att ta över Cirkus och bjuda in en allstar line-up, Circle of Live är Sebastian Mullaerts turnerande sällskap av elektroniska kreatörer som jammar fram techno och house, LadiesLoveHipHop är arrangörerna som tar över hela Hornhuset och sätter kvinnorna i fokus. Följa John är en kväll då musiker med helt olika bakgrund improviserar och interagerar med varandra, hur låter det när Janne Schaffer möter Joel Lyssarides piano?

Cherrie & Friends blockparty kommer bjuda på en imponerande skara artister och hemliga gäster, Hornstull kommer inte vara sig likt. Year0001 har de senaste åren imponerat med sin progressiva skara av artister och släpp, RIFT är deras egen kväll då både nytt och välkänt dyker upp.

Little Jinder gör en hemlig spelning i Stockholm och de fans som lyckas få tag på en biljett kommer uppleva en intim kväll med allsång till Jinderklassiker under ledning av stjärnan själv. När det gäller att sjunga tillsammans så har Timbuktu och Chords länge närt en dröm om att kunna göra en större karaokekväll med nya och gamla klassiker i fokus, nu gör dom slag i saken.

Några av discons och housemusikens legendarer, Tony Humphries, Danny Krivit och Colleen Cosmo Murphy kommer till Stockholm för att göra en 12 timmars fest som kan bli världens längsta after work. Festivalen avslutas med en stor dagsfest på TAK + SUS där klubbarna Sky City, Takt och Love Potion gemensamt kuraterar ett program för att sammanfatta festivalen och hylla kreativiteten. Inleder avslutningsfesten gör legendariska funkbandet Cymande, som debuterade 1971, sedan följer ett batteri av själsliga upplevelser inom soul, jazz, house och allt däremellan.

Mer information om alla event nedan.