Dillinja Hires Dillinja Hires

Next Chapter är tillbaka – Dillinja [UK] och Lenzman [NL] till Sverige!

Next Chapter är tillbaka med Chapter III – en helkväll på Kraken i Stockholm 29 maj! Lineup: Dillinja [UK], Lenzman [NL], Limbz [SE] & Elcay [SE]. 22 – 03. Biljetterna är släppta via Luger.se!

Det finns få producenter på drum & bass-scenen som är lika respekterade som Dillinja. Med sin patenterade kombination av hårda basgångar och tightare-än-tighta beats har han säkrat sin plats som en av genrens mest inflytelserika producenter. Utöver det är han även en av genrens mest eftertraktade när det kommer till remixer, och har jobbat med alla från David Bowie till Björk och Basement Jaxx.

Lenzman är en drum & bass-producent som skapat sitt eget själfyllda sound som går bortom trender och pushar genren till nya gränser. Genom att sätta glimrande samples ovanpå melankoliska ljudbilder har Lenzman etablerat sig som en av sin genres mest spännande aktörer. Nyligen lanserade Lenzman – vanligtvis hemmahörande i Nederländerna – sin hyllade nya label The North Quarter, samtidigt som han fortsätter att släppa musik på Metalheadz. I mars släppte Lenzman sitt nya album Bobby som mottogs av slående kritik.