Moneybrother 0970 1 Moneybrother 0970 1

Moneybrother tar sin hyllade Dramaten-föreställning på turné

Efter vårens elva utsålda kvällar på Dramaten i Stockholm tar nu Moneybrother sin föreställning ut i landet. Välkommen till en slags krogshow, fast utan krog, med Anders Wendin och Viktor Brobacke samt musiker Johan Persson.

18 okt - Malmö, Palladium
26 okt - Södertälje, Estrad
31 okt - Vara Konserthus
22 nov - Helsingborg, Dunkers Kulturhus
23 nov - Varberg, Varbergs Teater
26 nov - Göteborg, Stora Teatern
21 dec - Stockholm, Dramaten
22 dec - Stockholm, Dramaten


Moneybrother, Det är dom dagarna jag vill sjunga om - En krogshow utan krog.
Välkommen till en föreställning med humor, självdistans, allvar och närhet. Om tonåringen som flyr hembyn för den stora staden, om varannanveckapappan ensam i ett ekande tomt hus. Om fantasi, kamp, drömmar, kraschlandningar och att lära sig att leva. Föreställningen bygger på Moneybrothers senaste skiva "Det är dom dagarna jag vill sjunga om"

”Den handlar om att våga erkänna att man känner sig ensam. Och att våga att inte vara ensam.” – Anders Wendin

Regi: Maria Blom
Medverkande:
Anders Wendin, Johan Persson, Viktor Brobacke
Tid
: 1 h 35 min utan paus

Föreställningen är framtagen tillsammans med Dramaten i Stockholm. Performance Concert är ett nytt format inom Dramaten& där en artist tillsammans med en regissör skapar en föreställning med teaterns verktyg. Det blir en dramatiserad konsertföreställning, som byggs av mötet mellan artist, text, skådespelare, scenografi och andra element från teaterscenen. Målet är en visuell föreställning med mycket musik och ett nytt publikmöte.