Deportees1 Deportees1

Deportees adderar Stockholm och Göteborg till höstturnén

Den 11 oktober släpper Deportees sitt sjätte album "All Future". I samband med det åker man på en stor höstturné, till vilken nu både Göteborg och Stockholm adderas.

7 nov – Oslo, Krøsset
8 nov – Örebro, Satin
9 nov – Östersund, Storsjöteatern
15 nov – Norrköping, Arbis
16 nov – Lund, Mejeriet
22 nov – Gävle Konserthus
23 nov – Göteborg, Pustervik (NYTT DATUM!)
29 nov – Falun, Magasinet
30 nov – Stockholm, Berns (NYTT DATUM!)
5 dec – Linköping Konsert & Kongress, Backstage
6 dec – Uppsala, Katalin
7 dec – Växjö Teater
13 dec – Umeå, Väven
14 dec – Luleå, Kulturens Hus


Umeå-trion Deportees släpper i dag sin vackra video till nya singeln "Covered In Dreams" – inspelad på landet utanför Stockholm. Bandet har under senaste veckan avslutat sin sommarturné med två triumferande succéspelningar – på Way Out West i Göteborg samt på Trädgården i Stockholm. Till den redan släppta höstturnén adderas nu klubbspelningar även i Göteborg och Stockholm, 23 november Pustervik och 30 november på Berns i Stockholm. Biljetterna till dessa två spelningar släpps på onsdag 21 augusti kl 10.00.

Den 11 oktober släpps bandets sjätte album ”All Future” och kort därefter inleds höstens turné.

"Att se musiken komma till liv i publikens kroppar är den enklaste sak att gilla. Det är omedelbart och rent. Sommaren har varit majestätisk och kröntes av spelningar på Way Out West och Trädgården i Stockholm. Idag släpper vi de sista pusselbitarna till höstens klubbturné. Vi räknar dagarna! "

– Deportees

I dag släpps också videon till bandets nya singel "Covered In Dreams", regisserad av Mauri R. Chifflét.

På den kommande höstturnén tar Deportees med sig unga intressanta debutartisten Esther. Med sin elektriska vibrafon, sång och singlarna "Follow Me Home" och "Wolves" har Esther Lennstrand, som är hennes fulla namn, på senare tid fått mångas ögon och öron på sig. Hon samarbetar mycket med producenten och låtskrivaren Pontus Winnberg (Amason, Miike Snow) som även producerat flera låtar på Deportees kommande album.