Parhamsmaller Parhamsmaller

Parham släpper EPn ”Vårt Paradis” och åker ut på höstturné!

Med tidigare släppta låtar som Fingertoppar och Bordsskick samt en utsåld vårturné, är det dags för Parham att släppa EPn Vårt Paradis – release den 4 oktober. I höst drar Parham ut på en omfattande klubbturné med 14 datum runt om i landet!

18 okt – IVY Nightclub, Borås
19 okt – Palladium, Västervik
25 okt – Biff Grill & Bar, Eskilstuna
26 okt – Rex, Umeå
1 nov – The Tivoli, Helsingborg
2 nov – Kafé De Luxe, Växjö
8 nov – Ritz, Örebro
9 nov – Falu Bowling & Krog, Falun
15 nov – Flustret, Uppsala
16 nov – Olivia, Gävle
29 nov – Krøsset, Oslo
30 nov – Nöjesfabriken , Karlstad
6 dec – O’Learys, Luleå
7 dec – Arbis Bar & Salonger, Norrköping

Vårt Paradis är en EP på sex låtar som tar oss med på en resa från födelsens Iran via barndomen i Göteborgsförorten och stormiga kärleksrelationer.

EPn handlar mycket om uppväxt. Jag kallar det för “vårt paradis”, för det var inget paradis, men det blev vårt paradis. Det blev vad det blev

Parham

Parham har hyllats som en av Sveriges bästa textförfattare och vunnit priser för Årets Hiphop på Manifestgalan samt nominerats i P3 Guld och Grammis. Han har tidigare gett ut två kritikerrosade album Pojk (2014) och Hemma Här (2016). De senaste åren har han även släppt flera hyllade singlar som exempelvis Håller Mig Vaken, Allting Med Dig och Facetime.

Våren 2018 släppte Parham sitt tredje hyllade album Torsken som streamats över 16 miljoner gånger på Spotify och i samband med albumreleasen åkte Parham ut på en omfattande Sverigeturné. Singeln Tranquilo feat. Mwuana sålde guld och har streamats 5 miljoner gånger. Under 2019 har Parham släppt två singlar – Fingertoppar och Bordsskick. I juli gästade Parham på Ana Diaz singel Allt e lättare på sommarn som dom framförde tillsammans på Allsång på Skansen.