Lamix Lamix

Lamix åker ut på stor höst-turné!

Lamix åker ut på stor höst-turné och släpper nya singeln ”Piruett” feat. Mwuana idag!

Sommaren 2017 debuterade Lamix med Hey Baby, som blev startskottet för vad som skulle bli Lamix succéår. Hitsingeln har idag sålt 3x platina och streamat över 30 miljoner gånger. Under sitt första år som artist uppträdde Lamix på P3 Guld, vann “Framtidens Artist” på galan samt blev Grammisnominerad till “Årets Låt” med Hey Baby. Lamix har släppt flera kritikerrosade singlar sen debuten, som t.ex Lamborghini och guldsäljande Ankare, följt av hyllade debut EP’n Ingen som hör. Totalt har Lamix streamat över 54 miljoner gånger.

Nu släpps den nya singeln Piruett feat. Mwuana och vi kan också glatt meddela att Lamix kommer ge ut sitt debutalbum A.D.H.D den 8 november. I samband med albumrelease åker han ut på en stor höstturné!

Jag är fett hypad på att äntligen släppa mitt debutalbum, som jag hoppas mina fans kommer gilla lika mycket som jag. - Lamix.

I våras släppte Lamix singeln Designer feat. Ant Wan som idag har sålt guld med över 4 miljoner streams på Spotify. Tillsammans med singeln släpptes även musikvideo som i skrivande stund har 1 miljon visningar på YouTube. Strax därefter åkte Lamix ut på stor sommarturné och släppte uppföljningssingeln Loyalty som han framförde på Allsång på Skansen.