Parham Imenella Madi Banja Instagram 1080X1350Px 1 Parham Imenella Madi Banja Instagram 1080X1350Px 1

Norrköping takeover! Madi Banja, Parham och Imenella live på Arbis i december

Tillsammans med Norrköpings-klubben Arbis gör vi gemensam sak och ställer till med en fullsmetad konsertkväll i Norrköping. Tre av landets främsta och mest högaktuella hiphopakter bjuder på varsitt liveframträdande den 7 december; inga mindre än Imenella, Madi Banja och Parham. Dörrarna öppnar redan kl 20:00 och kl 21:00 går första akt på scenen! Biljetterna är släppta!

Imenella
År 2019 har startat i en rasande fart för stjärnskottet Imenella. Prisad som Årets Nykomling på årets Grammisgala och med ett stort gäng succésinglar i bagaget har Imenella under sommaren åkt på en turné med hela 22 stopp – ett kvitto på denna artists breda genomslag. Imenella slog igenom förra året med låtarna "Moves" och "Chagga”. Imenella fortsatte därefter imponera på Sverige och inledde 2019 med ett mäktigt framträdande på P3 Guld, och var även nominerad till Framtidens artist på samma gala. I februari tog hon hem priset för Årets Nykomling på Grammisgalan och juni i år släpptes debut-EPn "TRO”.’

Parham
Parham har hyllats som en av Sveriges bästa textförfattare och vunnit priser för Årets Hiphop på Manifestgalan samt nominerats i P3 Guld och Grammis. Han har tidigare gett ut två kritikerrosade album Pojk (2014) och Hemma Här (2016). De senaste åren har han även släppt flera hyllade singlar som exempelvis ”Håller Mig Vaken”, ”Allting Med Dig” och ”Facetime”. Våren 2018 släppte Parham sitt tredje hyllade album Torsken som streamats över 16 miljoner gånger på Spotify. Singeln ”Tranquilo” feat. Mwuana sålde guld och har streamats 5 miljoner gånger. För bara några veckor sedan gav oss Parham guld igen; med nya hyllade EPn "Vårt paradis" – innehållande mäktiga alster som ”Fingertoppar” och ”Solstrålar”.

Madi Banja
Madi Banja började sitt musikår med att släppa singeln Trophy tillsammans med Imenella. Låten fick ett otroligt mottagande av såväl fans som kritiker och har idag runt 500 000 streams på Spotify. I somras, fem år efter sin första singel, släpptes det melodiska och snillrika debutalbumet Välsignelsen – som bland annat innehöll singlarna ”Primadonna” och sommarhitten ”Aladdin” (med Ikhana). Med dessa – och tidigare hylla genombrottslåtar som ”Du och jag” och ”Inga problem” kan vi räkna med fullt ställ när Madi Banja tar sig an Arbis i Norrköping.