Miriam Bryant Instagram 1080X1350Px Alternativt Artwork Turne 1 Miriam Bryant Instagram 1080X1350Px Alternativt Artwork Turne 1

Ellen Krauss och Estraden gör Miriam Bryant sällskap på vårens turné

Om bara några veckor inleds Miriam Bryants omfattande vårturné – Mi Amor Tour 2020. Det står nu klart att stjärnskottet Ellen Krauss följer med på hela turnén och att succégruppen Estraden är klara som support i Malmö, Stockholm och Göteborg. Stor pepp!

Om bara några veckor inleds Miriam Bryants omfattande vårturné – Mi Amor Tour 2020. Det står nu klart att stjärnskottet Ellen Krauss följer med som support på hela turnén och att även succégruppen estraden ansluter som support i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Det är med ännu ett succéår i ryggen som Miriam Bryant om bara några veckor inleder sin mest omfattande turné hittills. I våras släpptes den första delen av albumet "Mi Amor" – där singlar som ”Neråt/Uppåt”, ”Du Med Dig” och ”Blåmärkshårt (Mi Amor)” både streamats och spelats på radio flitigt under hela det gångna året. I november släpptes en ny version av "Blåmärkshårt (Mi Amor)" tillsammans med Molly Sandén, Cherrie och Stor - som snart är uppe i närmare fem miljoner streams på Spotify. I december var Miriam Bryant också högaktuell som programledare i årets Musikhjälpen.

Den kommande turnén inleds den 7 februari i Sundsvall och blir den mest omfattande hittills i hennes karriär, med totalt sexton stopp. Det står nu klart att succégruppen estraden ansluter som support på konserterna i Stockholm, Göteborg och Malmö – och att stjärnskottet Ellen Krauss följer med som support på hela turnén, på samtliga sexton stopp. Stor pepp!

estraden
Du har garanterat hört medlemmarna i estraden förut i enskilda sammanhang. Bandet består av Carl, Felix, Louise och Sandro som alla växte upp i olika studios runt om i Sverige.

År 2018 släpptes första singeln Mer För Varandra tillsammans med Norlie & KKV som snabbt blev en hit och uppmärksammades i radio och på spellistor. Med Molly Sandén-samarbetet "Smartare" och "Bra för dig" med Victor Leksell har estraden dominerat spellistorna under både sommaren och hösten – och blivit en av svensk pops mest spännande nya akter. Innan de började göra musik ihop som en grupp gjordes samarbeten på skilda håll med andra stjärnor så som Avicii, Kygo, Astrid S, Molly Sandén och Tjuvjakt. Intresset för det egna låtskrivandet tog fart någonstans i pauserna mellan låtskrivandet för andra artister. Nu är de aktuella med ny musik och en nominering för Årets Grupp på P3 Guldgalan.

Ellen Krauss
För bara en vecka sedan utsågs hon till Framtidens artist av Musikguiden i P3 och att framtiden ser ljus ut för denna artist råder det ingen tvekan om. I början av förra året släppte Ellen Krauss sin debutsingel ”The One I Love” och succén blev snabbt ett faktum. I nuläget har Ellens hittills släppta låtar över nio miljoner streams på Spotify och Apple Music och med debut-EP:n ”First Take” i ryggen gör sig Ellen nu redo för ännu ett fullspäckat år, där bland annat spelningar på SXSW och ett debutalbum väntar.


Turnédatum:

7 feb – Tonhallen, Sundsvall
8 feb – Idun, Umeå
9 feb – Kulturens Hus, Luleå
13 feb – Vara Konserthus, Vara
14 feb – Flygeln, Norrköping
15 feb – Kalmarsalen, Kalmar
16 feb – UKK, Uppsala
20 feb – Conventum, Örebro
21 feb – Nöjesfabriken, Karlstad
22 feb – Magasinet, Falun
27 feb – Västerås Konserthus
28 feb – Konsert & Kongress, Linköping
29 feb – Gävle Konserthus, Gävle
4 mars – Annexet, Stockholm
5 mars – Malmö Arena, Malmö
6 mars – Scandinavium, Göteborg


Miriam Bryant är också klar för festivalerna Åre Sessions 30 apr-3 maj och Lollapalooza Stockholm 26-28 juni.