MONEYBROTHER 5 R0 A0917 6 LEV01 B MONEYBROTHER 5 R0 A0917 6 LEV01 B

Moneybrother ger onlinespelning nästa vecka – med nya möjligheter för publiken att interagera

Moneybrother ger en exklusiv onlinespelning onsdagen den 30 september. Konserten ges på en helt ny plattform som bäddar för en digital konsertupplevelse 2.0 där publiken själv kan byta kameror, applådera och chatta direkt med artisten. Endast 500 biljetter släpps till försäljning och gigget går endast att se live, inte i efterhand.

Anders ”Moneybrother” Wendin debuterade i slutet på 90-talet som sångare i bandet Monster. År 2002 släppte han sin första EP som Moneybrother och har sedan dess hunnit ge ifrån sig otaliga album – både som Moneybrother och på modersmål som Anders Wendin.

Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blev Moneybrother med hela svenska folket.