DSC 4940 DSC 4940

Way Out West återvänder 2022

Way Out West, festivalen som årligen arrangeras den andra helgen i augusti i Slottsskogen i Göteborg, ställs in 2021 och återkommer den 11-13 augusti 2022. Biljettsläpp till festivalen 2022 sker den 25 maj, och redan inom några veckor kommer de första artisterna att presenteras. Läs festivalens statement nedanför.

Vänner,

Det är med stor sorg vi måste meddela att det inte blir något Way Out West i augusti 2021. Inget hade gjort oss gladare än att kunna träffa er alla i Slottsskogen i sommar, men utvecklingen under våren har gjort det tydligt att det helt enkelt inte kommer att vara möjligt. Ett enormt tack till alla er biljettköpare för ert tålamod under denna period. Vi har sagt det förr och kommer att säga det igen – ni är bäst.

Men detta är inte bara en dag för att hänga läpp. Way Out West återkommer 11-13 augusti 2022. De första artisterna – både stora och små – kommer att presenteras inom några veckor.

Du som har en biljett till festivalen: biljetten är giltig även nästa år och du behöver inte göra något. Du kommer att kontaktas av vår biljettleverantör Ticketmaster innan slutet av maj månad och då få all information gällande biljetter. Självklart kommer du då även kunna göra ett återköp av din biljett. Du som har 1- eller 2-dagarsbiljetter kommer också få möjlighet att byta dag längre fram när artisternas speldagar släppts. Ordinarie biljettsläpp till festivalen 2022 kommer att ske den 25 maj, och vi räknar med ett hårt tryck på biljetter, då vi på grund av den redan stora mängden sålda biljetter kommer gå till försäljning med färre biljetter än något annat år. Ett hett tips till alla kompisar som inte har biljett just nu är att hänga på låset.

Stay safe – och håll utkik efter både biljettmail och artistsläpp inom den närmsta tiden. 2022 är närmare än vad du tror.

(Biljettmailet med mer information och återlösningslänk kommer skickas ut från Ticketmaster senast den 31 maj. Du behöver inte kontakta dem innan dess. Tack för ditt tålamod!)

Stor kram,
Way Out West