Festivalsommar IG Story Festivalsommar IG Story

Nefertiti sommarfestival 2021

Mapei, Timbuktu & MASAKA Trio och Frida Hyvönen till Nefertitis festivalsommar

Nefertitis sommarsatsning tillsammans med arrangören Luger riktar sig till alla som suktar efter konserter och festivaler. På sin stora uteservering erbjuds en sommarfestival i miniatyr, med valfrihet kring konserter, ölhäng på långbänkar, DJ's, grillbaserad meny, sponsrade aktivitetshörnor och t.om en tältyta för de som gillar att sitta kvar på campingen. Genom en storbildskärm kan även gästerna på uteserveringen följa de exklusiva konserterna inifrån Nefertitis anrika scen. Med en lineup värdig en festival storsatsar de nya ägarna på att erbjuda något väldigt speciellt och efterlängtat till sina gäster.

Bland lineupen hittar vi några av Sveriges mest intressanta namn som Fricky, Mapei, Vacation Forever och Frida Hyvönen och många fler. Mellan 1 juli och 27 augusti har Nefertiti tillsammans med Luger satt ihop ett musikprogram skapat för alla musikälskare.

Nefertiti har återuppstått och drivs av ett gäng eldsjälar som brinner för att leverera både konserter och klubbar av högsta klass, omgärdade av en restaurang- och barupplevelse som tidigare saknats. Ambitionen är att etablera Nefertiti som en viktig mångkulturell mötesplats där musikintresserade kan njuta av allt från jazz till hiphop och där segregationen kring både ålder och etnisk bakgrund bryts. Under vintersäsongen hämtas inspirationen från städer som New Orleans och Atlanta, medan man under sommaren fokuserar på sin luftiga uteservering och färgstarka klubbkvällar.

Nefertiti sommarfestival 2021 görs med stöd av kulturrådet.