Unnamed 1 Unnamed 1

Way Out West gör festival ombord på rullande spårvagn!

Det är höst och vardagslunken börjar åter innfinna sig i mångas liv. En stor del av detta är kollektivtrafiken – en tjänst som vi har uppmuntrats att inte nyttja under en längre tid. Men att resa hållbart är viktigt och är något vi vill uppmuntra alla till att göra. Därför lanserar vi nu tillsammans med Västtrafik minifestivalen Way Out Västtrafik – en rullande festival på en spårvagn lördag 13 november.

Ombord på festivalvagnen, som börjar och slutar på Marklandsgatan, kommer Miriam Bryant, Little Dragon, Jens Lekman, A36, Jelly Crystal & Raghd och Stella Explorer att spela varsitt set.

Biljetterna säljs per konsert och kommer att kosta lika mycket som en vanlig enkelbiljett – alltså 34 kronor. Dessa släpps nästa fredag 22 oktober klockan 10.00 via Ticketmaster. Inte för att slå in en öppen dörr, men det är ju inte jättemånga personer som får plats på en spårvagn, så biljetterna är mycket limiterade – häng på låset! Lyckas du inte knipa en biljett så kommer konserterna även att kunna livestreamas helt gratis.