6 G2 B7855 6 G2 B7855

Miriam Bryants unika releasekonsert och spelfilm där hon själv har huvudrollen livesänds över hela landet

Sedan tidigare är det klart att två exklusiva kvällar med konsert, samtal och den egna kortfilmen "P.S Jag hatar dig" kan upplevas live med Miriam på Rigoletto i Stockholm den 17 och 18 november och nu kan vi avslöja att de även kommer att livesändas på Filmstadens biografer över hela landet. Den 19 november släpper Miriam Bryant det efterlängtade albumet “P.S Jag hatar dig”, hennes första på fyra år. Biljetterna till de livesända visningarna släpps idag.

– Hej på er där ute, nu så!!! Nu har vi äntligen ordnat så att alla som vill vara med på min releasefest – se filmen och se oss framföra albumet live för första gången kommer att kunna göra det. På närmsta biograf. KOM Å KÖSS MAJ!!! Alla ska med!!!! Hoppas vi ses, hälsar Miriam Bryant.

Med sin förmåga att sammanföra både desperation och glädje med ett mångsidigt musikaliskt uttryck har Miriam Bryant kommit att bli en av landets mest uppskattade artister. Filmen "P.S Jag hatar dig" är regisserad av Daniel Mattiasson. Det är ett känslosamt porträtt av albumet som följs av ett samtal mellan Daniel Hallberg och Miriam Bryant på scenen innan spelningen börjar. Därefter kommer publiken få uppleva albumet live för första gången.

De exklusiva visningarna kommer att livesändas på Filmstadens biografer i följande städer och biljetter finns att köpa nu:

Göteborg

Helsingborg

Jönköping

Karlstad

Linköping

Luleå

Lund

Malmö

Norrköping

Umeå

Uppsala

Västerås

Växjö

Örebro