IMG 6306 IMG 6306

Kite gör exklusiv spelning på Fållan med handplockade gästartister!

Kite (Nicklas Stenemo & Christian Hutchinson Berg) har alltid jobbat efter helt egna premisser och bilden av dem omgärdas av en integritet och kompromisslöshet vi inte direkt är bortskämda med, men som sannolikt har bidragit till att förhöja den känsla av exklusivitet publiken förknippar dem med. Att uppleva Kite live är en helhetsupplevelse du omöjligen kan ta del av någon annanstans.

När biljetterna till Kites konsert på Kungliga Operan 2019 släpptes fick trycket sajten att krascha – två gånger. Det säger något om hängivenhet hos fansen till Sveriges bäst bevarade pophemlighet. Den här gången byts anrika Operan ut mot industrilokalen Fållan i Slakthusområdet, vilket också innebär nya förutsättningar och en helt ny scenshow för duon. Som bonus har Kite även bjudit in några av sina egna favoritartister – hyllade Youth Code, Luis Vasquez (The Soft Moon) och Pelada – för att tillsammans bjuda på en helkväll. Det blir totalt fyra akter på två scener med en avslutande spelning extra allt med Kite.

Spelningen, som blir vårens enda i Stockholm för bandet, kommer även föregås av helt ny musik från Kites länge efterlängtade EP VII.

Biljetterna släpps onsdag 27 oktober klockan 11.00 via Luger.se.

____

KITE w/ special guests
14 maj – Fållan, Stockholm
Artister: Kite, Youth Code [US] Luis Vasquez (The Soft Moon) [US] och Pelada [CAN]
Biljettsläpp: onsdag 27 oktober klockan 11.00 via Luger.se.