Skarmavbild 2020 03 11 kl 19 59 37 Skarmavbild 2020 03 11 kl 19 59 37

Information kring införandet av vaccinpass

Vi uppdaterar löpande med information som berör våra evenemang i närtid. Alla biljettköpare med biljett till de evenemang som berörs kommer att informeras via mail. Håll dig uppdaterad om vad som gäller för just dig via ditt evenemangs evenemangssida som du hittar på vår hemsida.

Vi kommer att följa myndigheternas rekommendationer och införa vaccinpass (2 doser + 14 dagar) på kommande evenemang i närtid för dig som är över 18 år, alla berörda biljettköpare informeras via mail. För dig som besökare kommer det att vara en smidig lösning och ett uppvisande av giltigt vaccinationsintyg vid entrén. I enlighet med myndigheternas rekommendation är det endast vaccinpass som kommer att gälla, och inte PCR-test eller liknande.

Så här gör du för att inpasseringen på konsertdagen ska bli så smidig som möjligt:

– Ladda ned ditt vaccinpass på www.covidbevis.se (mobilt Bank-ID krävs).

– Kontrollera att ditt vaccinbevis är giltigt över konsertdatumet (det funkar att visa upp det både utskrivet och digitalt)

– Vad beredd på att visa ID-kort i samband med uppvisandet av vaccinpasset (detta sker vid första kontrollen in till arenan, din biljett kommer sen att scannas vid andra kontrollen)

– Kom i god tid! Det kan eventuellt ta lite längre tid att komma in i lokalen än vanligt, så se till att vara på plats en stund innan konsertstart för smidig inpassering.

För övriga frågor, vänligen kontakta din biljettåterförsäljare.