STOR

Under våren 2023, sex år efter det kritikerhyllade albumet ”Under broarna”, släppte STOR sitt fjärde album, uppföljaren ”Över broarna”. Det är ett ljusare album som motvikt till mörkret på ”Under broarna” där STOR berättar om resan bort från det typiska rapparlivet han levt i tio år till ett ljusare liv. Men det handlar även om snedstegen på vägen mot att komma i kontakt med styrka, kärlek, och kraft.

I kontrast till hans tidigare platta har STORs fjärde album, ”Över broarna”, ett ljusare tema där lyssnaren får ta del av hans väg mot att komma mer i kontakt med sin styrka, kärlek och inre kraft. Ett efterlängtat besök till sin mormor i södra Chile förvandlades till en sju månader lång vistelse till följd av pandemin. Med denna ofrivilliga paus och vad som där och då liknande all världens tid till hands, vände han tankarna inåt. STOR ställde frågor om sig själv och det liv han levt – något som la sig till grund för de nya låtarna.

STOR har berättat att ”Över broarna” blir det sista albumet han gör inom hiphop-genren, en kultur som varit en väldigt stor del av hans liv och blivit hans levebröd men även hans största kärlek.

För att fira albumsläppet beger sig STOR ut på turné i februari 2024 och besöker fem städer i Sverige. ”Över broarna” är ett album som inte får missas live och markerar en ny era i STORs musikaliska karriär. Låt er följa med på denna hoppfulla och tankeväckande resa genom ljudlandskapet hos en av Sveriges mest älskade artister.

 

STOR

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.

Pressbilder

EA
951.48 KB