Amwin Amwin

AMWIN

Tidigare i år släppte AMWIN sin debutsingel “Uber”, en låt som handlar om dom som hänger kvar för länge. Folk som inte förstår konceptet ”Kom in, kom, gå vidare”. Nu är AMWIN tillbaka med nya låten ”Living Mistake” och fortsätter att tänja på gränserna med sina oursäktande texter och unika musikaliska stil.

AMWIN fick mycket uppmärksamhet med debutsingeln och tillhörande video som plockades upp av Milk, The Line Of Best Fit, Popdust, Rolling Stone India. Highsnobiety valde att lista henne som en av tio artister att hålla extra koll på under 2018, Island Records UK valde att signa för England.

“...AMWIN is defining her own rules for the modern music video (and the modern woman as well). It’s her world and we’re all just living in it” - Milk

"Jag har alltid sett mig själv som lite fucked up. Jag är klumpig, jag har en stor mun som går i ett 24/7 och jag har en tendens att göra saker utan att tänka efter. Även om detta göra att jag hamnar i trubbel ibland, älskar jag faktiskt alla delar av min personlighet. Jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. "Living Mistake" är som en hyllning till hur jag är. Mina föräldrar är superstolta över mig... "

AMWIN

AMWIN

  • Amwin Amwin

Pressbilder

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.