Foto 2019 01 07 22 31 11 Kopia Foto 2019 01 07 22 31 11 Kopia

CASPER THE GHOST

Casper The Ghost är kusin-duon Casper Brodin och producenten Victor Hillbom. Tillsammans skapar de melodiskt trap med inslag av emo, pop och indierock. Med flera miljoner streams och virala tracks i bagaget och tusentals frälsta fans på hemmaplan och andra sidan Atlanten har de siktet inställt på att ta musiken utanför Sverige.

När HudikKalaset i somras kastade ut en förfrågan om vilka akter de bör boka blev arrangörerna överrösta med kommentarer som alla sa: Casper The Ghost, och duon blev därmed årets mest önskade akt till festivalen.

Tillsammans med sitt crew klev de upp på scenen och fullkomligt tokdominerade publikhavet och levererade en historisk spelning. Ingen blev förvånad när spelning senare blev utsedd till “HudikKalasets bästa spelning genom tiderna”. En välförtjänad titel efter stående ovationer och jubel av fansen.

Med låtar som 'Bound', 'Waste My Time' och I 'Don’t' har Casper The Ghost sedan 2017 övertygat den unga touch screen-generationen att det är dags att börja tro på spöken.

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.

Pressbilder