Seinabo Sey Fall 18 Seinabo Sey Fall 18

SEINABO SEY

Ons 21 Nov The Courtyard London

Seinabo Sey

Sön 25 Nov Paradiso Noord Amsterdam

Seinabo Sey

Tis 27 Nov Les Etoiles Theatre Paris

Seinabo Sey

Tors 29 Nov Musik & Frieden Berlin

Seinabo Sey

Fre 8 Feb Halmstad Live Halmstad

Seinabo Sey

Lör 9 Feb Kalmarsalen Kalmar

Seinabo Sey

Fre 15 Feb Uppsala Konsert & Kongress Uppsala

Seinabo Sey

Lör 16 Feb Gävle Konserthus Gävle

Seinabo Sey

Sön 17 Feb Conventum Örebro

Seinabo Sey

Tors 21 Feb Konserthuset Göteborg

Seinabo Sey

Fre 22 Feb Konsert & Kongress Linköping

Seinabo Sey

Lör 23 Feb Vara Konserthus Vara

Seinabo Sey

Sön 24 Feb Malmö Live Malmö

Seinabo Sey

Fre 1 Mars Värmekyrkan Norrköping

Seinabo Sey

Lör 2 Mars Jönköpings Konserthus Jönköping

Seinabo Sey

Sön 3 Mars Västerås Konserthus Västerås

Seinabo Sey

Fre 22 Mars Nöjesfabriken Karlstad

Seinabo Sey

Lör 23 Mars Åhaga Borås

Seinabo Sey

Tors 4 Apr Tonhallen Sundsvall

Seinabo Sey

Fre 5 Apr Väven Umeå

Seinabo Sey

Lör 6 Apr Kulturens Hus Luleå

Seinabo Sey

Det var som om alla bara hade gått runt och väntat på Seinabo Sey. Som om alla visste att hon var fantastisk redan innan vi hade hört talas om henne. Så när hon väl dök upp var vi redan mer än redo att sluta våra hjärtan runt henne. Rösten var, självklart, det som drabbade oss först. En röst som fyller rum med värme, en röst som rycker upp dig med rötterna. Men ganska snart stod det klart att låtarna var lika stora som den där rösten. ”Younger” och ”Hard time” som de två första låtar du släpper, vilken artist klarar av ett sånt trick? Seinabo Sey såklart, som den lättaste saken i världen.

Det glödde från första sekund om Seinabos musik, men på scenen utvecklades detta till en formidabel eldsvåda. Med endast två släppta singlar avslutade Seinabo Sey Way Out West 2014 och bara två år senare spelade hon som huvudakt på samma festival. Hon välte Dramaten, erövrade Norden, sålde ut anrika Cirkus i Stockholm två kvällar på raken och gjorde en spektakulär turnéavslutning – med Sveriges hela artistelit som gäster på scenen – på Popaganda. En konsert som det fortfarande vördnadsfullt viskas om i huvudstaden. Vägen fram till en konsert i Ericsson Globe har aldrig varit mer rak och självklar för en svensk artist.

På hyllan med svenska grammisar (Årets nykomling 2015, Årets Pop 2016) och P3 Guld statyetter (Årets Artist 2016) finns även en EBBA Award (European border breaker award 2015) och en Verge Award (Best concert). Hon uppträdde på Nobels fredspriskonsert och hos Conan O´Brien, intervjuades i Vogue och Rolling Stone, och turnerade i USA och Europa medan musikbloggarna brände hennes namn i eldskrift (etta på Hype Machine 5 ggr). I Sverige hyllades hon för sitt sommarprogram, respekterades för sina ställningstaganden och hann även med att bli frimärke.

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.