AGNES24 H PRESS AGNES24 H PRESS

AGNES

”Fingers Crossed” med Agnes slog ned som en bomb under 2020 och när hon sedan uppträde på Late Night Concert så blev svenska folket trollbundna av hennes makalösa energi och estetik. Singeln följdes senare upp av ”24 Hours”, en låt om att gå igenom elden och smärtan, hur ditt liv vänds upp och ned. Ett sliding door moment och du väljer stigen framåt.

Pop-älskare över hela världen minns Agnes starkast för hennes dans-pop-klassiker “Release Me” som lös upp varenda dansgolv 2009. Hennes kritikerrosade experimentella pop-album ”Veritas” från 2012, cementerade hennes plats bland pop-älskare, innan hon påbörjade en själsökande resa iväg från bransch som hon dominerat i åtta år, för att hitta frihet och inspiration till ny musik. Agnes beskriver den som att utforska det okända, fånga in känslan av frihet och känna sig omsorgsfri och bara fokusera på nutidens eufori som hon dels fann i dansen och på dansgolvet. Hon säger: "På dansgolvet är alla lika, och det handlar om här och nu och bara att vara. Det finns inga ’rätt’ eller ’fel’. Du bara är”

"Here Comes The Night" heter den senaste singeln. "Det är en hyllning till alla oss där ute som längtar efter att släppa taget. Det är en kärleksförklaring till att drömma, till natten, till dimman, till spiritualitet. För dom som vågar bli kära - i nuet, människorna omkring dem och sig själva. Förhoppningsvis leder den lyssnaren in i en stund av något de kan kalla frihet, säger Agnes”

MUSIK

PRESSFOTON

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.