Amwin Amwin

AMWIN

2018 års one night stand-hymn Uber blev en internationellt uppmärksammad hit. Ytterligare singlar har följt, likaså sexspårs-EP:n AMWIN IN WONDERLAND. Sakta men säkert har AMWIN – aliaset en förkortning av hennes riktiga namn Amanda Winberg – klivit fram som ett av vår tids mest lovande hopp inom poppig R&B. Självklar, uttrycksfull, orädd, visuellt genomarbetad.

För Plaza Kvinna berättade hon: "Hela mitt liv har jag känt att människor vill stoppa in mig i en box och tala om för mig vad jag kan och inte kan göra. Jag vill känna att jag är fri att få uttrycka mig på de sätt som känns naturliga för mig, snarare än att hålla mig till en stil och en genre. Jag vill inte utesluta något som jag tycker om för att det inte passar andras förväntningar på mig. Jag tillåter mig att bli inspirerad av allt jag tycker är fett, utan att tänka att ’det här är fett, men inte för mig’.”

Senaste singeln, Where Do Lonely Feelings Go, släpptes 2020 och har skrivits av Amanda själv. Räkna med mer från AMWIN inom kort.

AMWIN

  • Amwin Amwin

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.

Pressbilder