1 3 1 3

BADBADNOTGOOD

Lör 19 Nov Nalen Stockholm

BADBADNOTGOOD (FRAMFLYTTAT!)

INFO!

på grund av oförutsedda omständigheter utanför vår kontroll kommer spelningen med BADBADNOTGOOD att flyttas fram, och ett nytt datum kommer att presenteras inom kort. Dina biljetter kommer fortfarande vara giltiga till det nya datumet, och du behöver inte göra något. Kontakta din biljettleverantör vid eventuella biljettfrågor.

En av vår tids tajtaste enheter. Du bör verkligen ta och spana in BADBADNOTGOOD om du är svag för inrikta rytmer och sinnesutvidgande arrangemang. Du bör nog spana in dem alldeles oavsett. Denna (huvudsakligen) instrumentala kvartett från Toronto huserar i korsningen där jazz och hiphop umgås och de gör det med en osviklig fingertoppskänsla. Det är inte så lite kittlande att kunna välkomna dem till Stockholm.

Dessa tre beatmakare började spela ihop för tio år sedan. Debutalbumet BBNG, släppt 2011, innehöll covers på låtar av exempelvis Flying Lotus, Nas och Gang Starr. Tre ytterligare album har följt samt en gemensam fullängdare med Ghostface Killah i form av 2015 års Sour Soul. I år har man släppt en singel – niominutersbesten Signal From the Noise – som i sin tur kommer att finnas med på det nya albumet Talk Memory.