Ben Böhmer

Ben Böhmer är namnet på en av Tysklands klarast lysande stjärnor på den elektroniska musikscenen. 2021 släppte den idag 29-åriga Berlinbon sitt andra album ”Begin Again” som genererat över 50 miljoner streams och lett till samarbeten med andra prominenta artister som HAAi, Barry Can’t Swim och The Blaze för att nämna några.

Med sin brännande och emotionellt laddade klubbmusik och succén som följde efter ”Begin Again” har Ben Böhmer cementerat sin position sitt hemlands mest intressanta producenter.

Efter hans utsålda “Begin Again Tour” tidigare 2022 är Ben Böhmer tillbaka med ytterligare speldatum i höst. Den 19 november har vi glädjen att välkomna honom till Fållan i Stockholm. Biljetter släpps fredagen den 1 juli kl 10.00 via luger.se!

Sedan hans unika livestream med Cercle, som följdes upp av “Begin Again” har Ben Böhmer gått från klarhet till klarhet. Med sitt hyllade album och den efterföljande turnén i ryggen tar han nu med sitt unika och personliga liveset till Fållan i Stockholm. Tillsammans med sin karaktäristiska scenproduktion och estetik kommer Ben att framföra en rad hits från ”Begin Again”, uppblandat med tidigare släpp som ”Breathing”, hans drönska remix av Monolinks ”Father Ocean” samt nya spår som han arbetat med de senaste månaderna.

Support adderas närmre kvällen.