COBRAH

Efter att ha erövrat internationella scener med sitt unika konstnärsskap och experimentella musik, är COBRAH redo att bjuda både Göteborg och Stockholm på minnesvärda konsertupplevelser i samband med sin Europaturné. Den 26 januari kommer hon till Pustervik, följt av en spelning på Kägelbanan den 27 januari.

COBRAH upptäckte fetischklubbscenen i samband med sin flytt från hemstaden Göteborg till Stockholm. Känslan av att iklä sig en svart latexdräkt och en åtsittande korsett blev den kreativa katalysatorn som förvandlade Clara till den banbrytande artisten COBRAH, som idag har en imponerande internationell musikkarriär och en fanskara världen över. Hon har blivit en ikon som inte bara levererar innovativ elektronisk musik, utan utmanar också normer och utforskar kombinationer av genrer.

Med hits som den Grammis-nominerade ”GOOD PUSS,” som har samlat över 25 miljoner strömningar, samt hennes medverkan på hypnotiska ”MAMI” från 2022, har COBRAH blivit en kraft att räkna med i musikvärlden. Nu är hon tillbaka med ”Succubus” – en sjuspårig EP som släpptes i oktober, innehållandes låtar som ”FEMININE ENERGY” och ”MANIC”. Det är med dessa nyskapande låtar i bagaget som COBRAH nu ger sig ut på Europaturné. Publiken kan förvänta sig en visuell och ljudmässig upplevelse utöver det vanliga.