flyckt

flyckt fortsätter att leverera renodlad popmusik med sin senaste EP ”One Day”. Det är fyra spår som textmässigt skildrar melankoli, desperation blandat med hopp.

Redan från ung ålder har flyckt varit omringad av kreativitet. Hans far, en grammisprisad mixtekniker, introducerade tidigt honom till musikvärlden och inspirerade flyckt till att börja skriva egen musik.

flyckt fortsatte att visa en djupt kreativ sida i sitt låtskrivande i hans första band Urban Cone, vars hits som ”Urban Photograph” och ”Old School” fick bandet att turnera världen över.

Vid sidan av sitt soloprojekt, är flyckt dessutom med i trion Moodshift – där han visar sina producentkunskaper. Moodshift är ett projekt som har lyckats generera miljontals streams på Spotify med stora hits som ”What About My Love” och ”Chemistry”.

flyckt är aktuell med sin nya EP ”One Day” – en EP vars fyra spår porträtterar en konstnärlig och emotionell resa. Den ultimata strävan att hitta ett lyckligt liv visas i flyckts ärliga texter och fångande melodier. Öppningsspåret ”Love Is Overrated” visar frustration och okunnighet över kärlekens innebörd. EP:n avslutas med ”Cage” – en häpnadsväckande melodisk sång med känslosam orgel. ”Cage” är textmässigt motsatsen till ”Love Is Overrated”. Ett bevis på att kärleken inte är överskattad trots allt?

flyckt

Pressbilder

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.