Grant Grant

GRANT

Hennes musik lyckas balansera det bombastiska och det närgånget intima, mer eller mindre alltid med närhet till dramatik och en befriande orädd attityd. Detta stod klart redan i och med 2017 års gripande debutsingel ”Waterline” och avtog knappast varken med debutalbumet ”In Bloom” året efter eller singlarna som har följt därpå. GRANT har både låtarna och en uttrycksfull röst som lyssnaren inte glömmer i första taget.

I en intervju sa GRANT: "Jag visste att musik var det enda jag ville hålla på med och jag ville inte att någon annan skulle skriva den åt mig.” Den övertygelsen hörs i musiken hon gör. Och det är den övertygelsen i kombination med kreativitet och begåvning som har tagit GRANT till Way Out West, gett henne både P3 Guld- och Grammisnomineringar, flera turnéer samt en hel del rosor i internationell press.

Under 2020 är GRANT tillbaka med ny musik. Först ut är singeln ”Words”, följt av en EP som släpps under hösten.

As introductions go, its rawness and honesty surpass pretty much anything you’ll have heard before; its blistering surge into a final triumphant chorus always prime and ready to take your breath away no matter how many times you hit repeat

– The Line of Best Fit

Grant

Pressbilder

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.