Hurularobban Hurularobban

HURULA

Tis 26 Okt Cirkus Stockholm

Hurula

Bara några veckor efter att EP:n ”Oss är allt” prisats som Årets rock på Grammisgalan 2019, delade Hurula med sig av ny musik i form av albumet ”Klass” - som även det blev nominerad i samma kategori år 2020. Albumet beskrivs som hans mest personliga album hittills och det blir allt tydligare att Hurula är en av vår tids allra främsta samtidsskildrare, med berättelser som inte alltid får ta plats annars. Med de unisona hyllningarna i ryggen har Hurula turnerat över hela Skandinavien för fullsatta hus.

Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet "Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för" som följdes upp av EP:n "Betongbarn". År 2016 kom albumet "Vapen till dom hopplösa" och året därefter ”Oss är allt”. Förutom att släppa musik, har Hurula både byggt upp ett välförtjänt rykte som en av landets starkaste liveakter samt haft både utställningar och släppt en bok med sin konst (Första kretsen).


”Hurulas turnépremiär är lika mycket en urstark konsert som en chans att få känna sig mindre ensam”

– Aftonbladet (4/5)

”Vad som knockar en är allvaret, den totala dedikationen. Hurula vann härom veckan rättvist en Grammis som Årets Rock för sin ep Oss är allt från i fjol. Klass är dubbelt så bra.”

– Jan Gradvall, Di Weekend (5/5)

Hurula

Pressbilder

För att boka denna artist, se nedan kontaktuppgifter.