Introducing Nashville

Luger presenterar: Introducing Nashville med Karley Scott Collins, Conner Smith & Lauren Watkins. Support för kvällen är Hannes Aitman.

Internationella turnékonceptet ”Introducing Nashville” gör sin återkomst till Stockholm den 4 mars, på Kollektivet Livet. Under en kväll presenteras några av Nashvilles mest aktuella och intressanta artister genom det klassiska ”Nashville Writers Round”-formatet. Artisterna framför sina låtar och delar historier om sina liv och karriärer. En unik och avskalad show där musiken och Nashville står i centrum.

De artister som kommer att uppträda denna kväll är Conner Smith, Karley Scott Collins och Lauren Watkins.

Conner Smith är en framstående stjärna inom Nashvilles låtskrivarvärld och har etablerat sig som en unik talang inom countrymusiken. Hans debutalbum ”DIDN’T GO TOO FAR” från 2022 inkluderar hits som ”Learn From It” och ”I Hate Alabama”. Smith beskrivs som en ostoppbar kraft och har nyligen släppt singeln ”Creek Will Rise” från det kommande albumet ”Smoky Mountains,” som släppas 2024.

Karley Scott Collins, ursprungligen från Lake City, Florida, flyttade till Nashville för att ta nästa steg i sin musikkarriär. Som ungdom började hon spela gitarr och bildade snart ett band. Hennes resa ledde till ett skivkontrakt och flytt till Nashville – något som också ledde till samarbeten med namn som Liz Rose, Brock Berryhill, Nathan Chapman och Brett James.

Lauren Watkins, född och uppvuxen i Nashville, är en 23-årig artist som andas och lever countrymusik. Hon influerades tidigt av en mångfald av countryartister och har skapat en egen musikalisk resa med inspiration från Willie Nelson och Sheryl Crow till Eric Church, Miranda Lambert och Chris Stapleton.

Lauren WatkinsLauren Watkins
Conner SmithConner Smith
Karley Scott CollinsKarley Scott Collins