Joy Crookes

Den inplanerade konserten med Joy Crookes på Nalen Klubb i Stockholm flyttas från den 23 februari till 23 maj 2022. I samband med detta flyttar den tidigare slutsålda konserten även upp till Nalens stora sal. Köpta biljetter gäller fortfarande, så håll i din biljett. Övriga biljetter är släppta till försäljning i detta nu!

När Londonbon Joy Crookes var en tonåring laddade hon likt många andra upp covers av sina favoritlåtar på YouTube. Skillnaden från dessa många andra är att talangen hos Crookes var närmast omöjlig att missa. Idag tävlar tyckare om att klä hennes framtid i superlativ – BRITS Rising Star, BBC, NME, MTV, Amazon Music har alla tagit ifrån tårna. Och det är inte svårt att förstå. Joy Crookes må vara ung men måste inhysa en gammal själ. Sårbarheten i hennes varma röst träffar en som en mjuk smocka och de tidlösa, själfulla produktionerna bär den ömsint framåt. Lägger man dessutom till att Joy Crookes är en modern, fyndig och smart historieberättare så är pusslet färdigt.

Trots sin unga ålder har Joy Crookes redan hunnit släppa ett flertal hyllade singlar och EP:s som ’Don’t Let Me Down’, ’Mother May I Sleep With Danger’ och ’Yeh/Element’ och länge väntade hennes fans otåligt på debutalbumet ’Skin’ som kom under 2021. Detta skedde dock inte onödan – albumet var som förväntat kanon. Den 23 maj kommer denna stigande stjärna till Nalen.