The 1975

The 1975s spelning på Annexet i Stockholm den 8 mars sålde slut på minuter. Sedan dess har vi jobbat hårt för en lösning för att få fler att kunna uppleva bandet, och nu kan vi meddela att vi flyttar upp konserten från Annexet till Tele2 Arena i Stockholm. Köpta biljetter gäller, och resterande släpps onsdag 25 oktober klockan 10.00.

OBS: Konserten kommer att genomföras i en nerskalad och intim version av Tele2 Arena med endast ståplatser.

Det är få förunnat att åtnjuta en status som radikala förnyare av popmusik samtidigt som man lyckas sälja ut de största av arenor. Att, på en och samma gång, vara både omåttligt populära och omåttlig hyllade. Men det är precis den avundsvärda positionen som The 1975 prenumererat på sedan den numera ikoniska självbetitlade debuten släpptes 2013. Som ett av samtidens mest definierande band har de med sin distinkta estetik, sina minst sagt hängivna fans och sin unika ljudvärld skapat musik som är lika framåtblickande som den är medryckande – lika provocerade som den är meningsfull.

Nu har det blivit dags för The 1975 omtalade ’Still… At Their Very Best’-turné att landa i Sverige. Och alla som spenderat mer än fem minuter på sociala medier det senaste året har förmodligen redan sett det ambitiösa scenbygget, hört bandets precisisa musicerande och njutit av Matt Healy när han tar sig an rollen som rockstjärna.