Lainey Wilson

Den mångfaldigt prisbelönade sångerskan och låtskrivaren Lainey Wilson meddelar turnén ”Lainey Wilson: LIVE,” med konserter i hela Europa, inklusive Stockholm den 2 maj på Cirkus.

Det är svårt att överdriva den hajp som omger countrysångerskan Lainey Wilson just nu. Under de senaste åren har nämligen priser och nomineringar regnat över den Louisana-bördiga artisten som startade sin karriär i en husvagn för snart tolv år sedan. En resa under vilken hon både omformat och amplifierat countrymusik som vi känner den med sin speciella blandning av traditionell country och sin moderna retrovurm. Idag har Wilson, förutom hundratalsmiljoner streams och utsålda konserter runt hela världen, också en roll i den hyllade jätteserien ’Yellowstone’.

Trots att Lainey Wilson släppt musik sedan 2014 och påbörjat sin resa mot toppen med ’Sayin’ What I’m Thinkin’ från 2021 så var det med det kritikerhyllade ’Bell Bottom Country’ året därpå som hon fick sitt stora genombrott. Ett album som bland annat rymmer oförglömliga spår som ’Heart Like A Truck’ och ’Watermelon Sunshine’. Nu har det blivit dags för hennes globala segertåg att rulla in i Sverige. Den 2 maj 2024 spelar den fantastiska Lainey Wilson på Cirkus i Stockholm!

“I’m so excited to bring the LIVE show overseas next year and perform in some brand-new cities for the first time”, säger Lainey Wilson.

Support:
Harper O’Neill

Notera att konserten har fått ett nytt spelställe och att fler biljetter släppts upp. Biljetterna till tidigare spelstället Nalen sålde snabbt slut och konserten har nu flyttat till Cirkus i Stockholm. Köpta biljetter gäller.